Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Arthur" by Mikael Lindnord & Val Hudson # Book PDF Kindle ePub Free

Arthur

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Arthur
  • Author : Mikael Lindnord & Val Hudson
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 14711 KB

Description

Det hĂ€r Ă€r den fantastiska berĂ€ttelsen om Arthur – gatuhunden som lĂ€mnade djungeln och hittade hem. Hem till elitidrottaren Mikael Lindnord i Örnsköldsvik.

De utmattade svenska multisportarna befann sig mitt i regnskogen i Ecuador under VM. De skulle ha en kort vila innan nĂ€sta stenhĂ„rda pass tog vid – flera dagars löpning, cykling och forsrĂ€nning i olĂ€ndig terrĂ€ng vĂ€ntade hĂ€rnĂ€st. Leriga, trötta och hungriga började de tillaga sin mĂ„ltid som bestod av köttbullar nĂ€r landslagets ledare, Mikael Lindnord, fick syn pĂ„ en tilltufsad vilsekommen hund. Han slĂ€ngde Ă„t hunden en köttbulle och tĂ€nkte inte mer pĂ„ saken.

Det var först senare, under det nĂ€rmare 700 kilometer lĂ„nga loppet, som Mikael insĂ„g att hunden följde efter dem och gav honom namnet Arthur. Uppför höga berg, över leriga fĂ€lt och simmande i iskallt vatten kĂ€mpade Arthur vid sidan av laget. UtmĂ€rglad och skadad höll han jĂ€mna steg med de topptrĂ€nade atleterna och vek inte en tum frĂ„n deras sida. Till slut kunde ingen lĂ€ngre vara oberörd – allra minst Mikael som hade fĂ„tt en vĂ€n för livet.

En otrolig och rörande historia om hunden som slog vÀrlden med hÀpnad. Om strapatser i djungeln och kÀnsloladdade möten. Om multisportarnas tuffa tillvaro. Om kampen för att överleva och för att fÄ ge Arthur ett nytt hem i Sverige.


Free Download "Arthur" PDF ePub Kindle